Vergaderen en tegelijkertijd genieten van een geweldig uitzicht? Dat kan op deze unieke toplocatie midden in de natuur!

 

De Kaag Lodge bestaat uit drie verschillende ruimte. De grote ruimte van circa 100 m2 is gefaciliteerd met tafels, banken en stoelen, wifi, beamer met projectiescherm, flip-over, professionele muziekinstallatie en digi-board. De ontvangst ruimte (circa 70 m2) beschikt over een openhaard, piano en knusse bar. Daarnaast is er nog een derde ruimte (de recreatiezaal). Wij bieden graag afhankelijk van uw wensen een passende catering met dagverse, biologische producten veelal uit eigen tuin en streek. De grote haven tuin met uitzicht op de Kagerplas, is voorzien van een jacuzzi, meerdere vuurkorven en een buitenkeuken.

 

Diverse inspirerende teambuilding activiteiten kunnen wij voor u verzorgen. Suggesties zijn een wijn- en kaasproeverij; een wandeling (met kaplaarzen aan) door de polder en het laarzenpad, een rondleiding of een boottocht met een antieke salon- of zeilboot.

 

Landelijk gelegen maar toch midden in de Randstad, omgeven door knotwilgen en slootjes, is de Kaaglodge toch makkelijk te bereiken via de A44 en A4, op twintig minuten rijden van Amsterdam en Den Haag. Het veerpontje brengt u met de auto of als voetganger binnen 5 minuten naar de overkant en er is parkeergelegenheid om de hoek.

 

De Kaag Lodge huurt u in zijn geheel af waardoor u alle rust and privacy heeft. Mocht u specifieke wensen hebben, neem gerust contact met ons op.

 

Tarieven;

 

20 personen incl. huur locatie, lunch, koffie/thee/water  (verblijf voor hele dag)       € 40,00 p.p.

30 personen incl. huur locatie, lunch, koffie/thee/water  (verblijf voor hele dag)       € 35,00 p.p.

40 personen incl. huur locatie, lunch, koffie/thee/water  (verblijf voor hele dag)       € 30,00 p.p.

 

 

 

 

 

 

Vind ons!

Wilhelminalaan 12

2159 LE KAAG

Nederland

Email ons!

​info@dekaag.nl

Bel ons!

0252-544333

©2023 by Ocean View. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
  • Flickr Long Shadow
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now